In Mijn Omgeving kun je al jouw gegevens, aankopen, abonnementen en facturen in één oogopslag zien.

In deze omgeving is het mogelijk je kenteken te wijzigen (ook het kenteken van jouw lopende abonnement), aankopen te bekijken, abonnementen stop te zetten en gegevens aan te passen zoals het e-mailadres, naam, telefoonnummer en geboortedatum.

Aanmaken van account

Wanneer je op Inloggen klikt wordt er gevraagd om je e-mailadres in te vullen. Je ontvangt direct een e-mail waarbij het e-mailadres nogmaals ingegeven moet worden. Wanneer dit gelukt is zit je in Mijn Omgeving, gefeliciteerd! Je ziet direct een overzicht staan met persoonlijke gegevens en daaronder een overzicht van jouw bestellingen, lopende en gestopte abonnementen.

Ik ben nog niet ingeschreven bij Let’s Wash

Wanneer je nog niet bent ingeschreven bij Let’s Wash kun je simpel en direct doen door naar de Kortingpagina te gaan. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld ontvang je direct een bevestigingsmail. Vanaf dat moment kun je inloggen in Mijn Omgeving.

Ik kom niet in Mijn Omgeving

Zorg dat je bij het inlogformulier het e-mailadres gebruikt waar je ook de mailtjes van Let’s Wash van binnenkrijgt. Gebruik je wel het juiste e-mailadres en lukt het inloggen nog steeds niet? Neem dan contact met ons op.