Wil jij altijd wassen met korting?

De waspas kan kosteloos aangevraagd worden en is onbeperkt geldig op al onze vestigingen. Je ontvangt altijd gratis saldo bovenop je gekozen bedrag! Bij Let's Wash zijn er 2 verschillende waspassen: digitale en fysieke. De digitale waspas is op te waarderen aan de kassa bij een van onze vestigingen én via iDEAL in de webshop. De fysieke waspas is alleen op te waarderen aan de kassa bij een van onze vestigingen. Zowel de digitale als fysieke waspassen zijn te gebruiken voor de wasstraat én wasboxen.

Image (2)

Waspas aanvragen

Wil je direct jouw persoonlijke, digitale waspas aanvragen? Doe dit eenvoudig door op onderstaande knop te drukken. Je krijgt ook direct gratis tegoed boven op jouw opwaardeerbedrag!

Waspas opwaarderen

Nooit meer in de wasstraat moeten betalen? Met een druk op de knop waardeer je jouw waspas snel en gemakkelijk op. Je ontvangt dan direct gratis saldo bovenop je gekozen bedrag!

Image (3)

Inloggen

Wil jij al je gegevens, transacties, opwaarderingen en saldo inzichtelijk en compleet kunnen bekijken? Bezoek dan jouw persoonlijke waspas omgeving.