Kwalitatief hoogwaardig, duurzaam én klantvriendelijk autowassen; dat is Let's Wash! 
Image (1)

Wasstraat

In onze wasstraten worden auto’s super schoon, snel en veilig gewassen. De auto wordt binnen 6 minuten door middel van een transportketting door de wasstraat getrokken waarbij je de keuze hebt uit diverse wasprogramma’s. Let’s Wash maakt gebruik van zachte textielstroken en milde zeepsoorten, wat veilig is voor de auto én het milieu. Tevens brengen wij een glanzende waxlaag aan en krijgt de auto een spoelbeurt met osmosewater. 

Interieur 1klein

Interieurbaan

De interieurbaan is een lopende band waar, binnen 9 minuten, de binnenkant van de auto wordt schoongemaakt door een team van medewerkers. Denk hierbij aan een machinale reining van de automatten en een poetsbeurt van de deuren, ramen, het dashboard en het stofzuigen van het interieur. 
Terwijl de auto schoongemaakt wordt, kun jij genieten van een gratis kopje koffie of thee. 
 

Man schoonmaken stofzuigen interieur van de auto door stofzuiger transportconcept 310913 377

Stofzuigen 

Alle auto’s die door de wasstraat gaan mogen gratis gebruik maken van de stofzuigers. Wie graag zelf zijn auto wast, kan ook gebruik maken van de stofzuigers tegen betaling. Met de superkrachtige stofzuigers is de auto weer snel stof- en vuilvrij!

Erik gazi PsPRbtQck5I unsplash

Doe-het-zelf wasboxen

Wie graag zelf zijn auto wast, kan gebruikmaken van onze doe-het-zelf wasboxen. Het gebruik ervan is eenvoudig; doorloop het programma om tot het beste wasresultaat te komen. 

Biologisch removebg preview

Let's Wash kiest bewust

Naast het gebruik van milde zeepsoorten wordt er maar liefst 85% van het gebruikte water gerecycled (tijdens een totale wasbeurt wordt ongeveer 600 liter water gebruikt). Door een systeem van bezinking, beluchting en filtratie zijn wij in staat om maximaal 50 liter per voertuig te gebruiken. Vervuild slib wordt opgevangen en verantwoord afgevoerd door een gecertificeerd bedrijf.

Als onze shampoos zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen fosfaten. Wij maken gebruik van zachte textielstroken en milde zeepsoorten, wat veel veiliger is voor de auto én het milieu. Vloeistofdichte vloeren zorgen ervoor dat het bodemoppervlak beschermd wordt en schoon blijft. Het toepassen van de nieuwste technieken zorgt voor een uitstekend wasresultaat én comfort voor onze klanten. 

Geen gedoe, Let’s Wash!