De spelregels van het abonnement

Geen gedoe, Let's Wash! Met het wasabonnement van Let's Wash kun je ALTIJD wassen. Nooit meer een vuile auto! Hét wasabonnement voor de echte wasfanaat!

Digitaal maandabonnement

De fysieke pas komt te vervallen. Niet alleen is dit milieuvriendelijker, maar ook veel gemakkelijker. Je kunt jouw pas nooit meer kwijtraken en bij een wijziging van de auto is het kenteken snel aangepast. Het werkt als volgt:

  • Het digitale maandabonnement werkt op basis van kentekenherkenning
  • Je koopt je abonnement in onze webshop en voert de gegevens in
  • Je betaalt eenmalig het maandbedrag van €29,50 via een iDEAL incasso
  • Het maandelijkse bedrag van €29,50 wordt vervolgens automatisch geïncasseerd
  • Jij kunt genieten van onbeperkt wassen

Hoe sluit je een abonnement af?

Geen gedoe, Let's Wash!

Kies jouw abonnement

Kies het abonnement wat het beste bij jouw wasfrequentie en wasbenodigheden past. Vervolgens voer je het kenteken van de auto in waar het abonnement op geregistreerd komt te staan.

Let's Wash!

Tijd om te wassen! Zo simpel is het: Rijd naar een locatie van Let's Wash met de auto waarvan je het kenteken geregistreerd hebt. Het kenteken wordt door onze kentekenherkenningcamera herkend en je kunt meteen doorrijden!

Interieurbaan

Jouw auto van binnen en buiten in 20 minuten* compleet schoon? Bij Let's Wash Veghel heb je de keuze om met een COMBIDEAL het interieur van je auto ook spik en span voor de dag te laten komen. Meer weten? Klik dan op onderstaande knop.

Al een abonnement?

Ga naar Mijn Omgeving en beheer je gegevens en abonnementen.